Testimonial

We hebben contact gezocht met Marike omdat wij op internet zagen dat zij darmproblemen behandelt. Wij waren op zoek naar een alternatieve wijze voor het genezen van darmproblemen, omdat wij via het reguliere circuit niet tot gewenste resultaat kwamen. Wij hebben Marike ervaren als toegewijd en ervaren therapeut. Bij het intake gesprek adviseerde zij bijvoorbeeld om eerst uit te zoeken of er een gluten allergie in het spel was. Pas nadat dit duidelijk was, is zij met de behandeling gestart. Het was een traject van ongeveer anderhalf jaar waarbij met kruiden, probiotica en advies over levensstijl en voeding de darmproblemen grotendeels verdwenen.
dubbele testimonia
Pauline Drost en Jeroen van Bilzen
Ik ben via via bij Marike terecht gekomen en geen dag spijt van gehad. Ze heeft mij heel goed geholpen om beter met mijn chronische pijn om te gaan. Ik krijg zelfs complimenten van mijn familie. De cupping en rugmassages waren heerlijk. Ik heb niet zoveel last meer van mijn rug. Het was niet altijd even makkelijk, maar zeker de moeite waard.
Anomieme testimonia
anoniem
Ik ben bij Marike gekomen door al jaren last te hebben van hooikoorts. Door aanpassing van de voeding en de goede supplementen voel ik mij veel beter en heb ik meer energie. Dit allemaal door de goede begeleiding van Marike. Ze vindt het belangrijk dat je zelfstandig met je klacht kunt omgaan. De sfeer in de praktijk is gezellig en straalt heel veel rust uit. Daarna hebben we contact via Skype gehad, en dit werkt prima. Super en bedankt Marike.
Client testemonial
Dineke Alink