Wie is

Marike Korenhof

Therapeut &
ervaringsdeskundige

Over mij

Hi, ik ben Marike. Ik ben een therapeut, leergierig en een doorzetter. Met een missie om jou te helpen de regie te pakken over je chronische pijn.

Ik wil jou laten zien en ervaren dat verbetering niet alleen voor anderen is weggelegd. Ik geloof dat elke pijnpatiënt de kracht heeft om te leren, te groeien en verder te komen.

Ooit stond ik waar jij nu staat. Ik had pijn, maar was al snel teleurgesteld in de beperkte reguliere mogelijkheden om te herstellen. Ik kon pijnstillers gaan slikken en moest er verder maar mee leren leven. En ik werd niet altijd serieus genomen in mijn klachten. Het was pijnlijk, eenzaam en frustrerend. Het maakte dat ik mij terugtrok en andere mogelijkheden ben gaan uitzoeken.

En kijk eens wat mij dat heeft opgeleverd! Na jaren van vallen en opstaan, van leren en groeien, heb ik niet alleen de regie over mijn eigen pijn, maar ik help inmiddels ook anderen pijnpatiënten. Zodat zij de valkuilen en obstakels kunnen vermijden waar ik doorheen ging.

Ik wil je helpen de regie over je pijn te pakken, stap voor stap, op een natuurlijke manier die voor jou werkt.

Ik begrijp je moeilijkheden, omdat ik ze zelf ben tegengekomen. Ik wil je graag begeleiden en ondersteunen en je laten ervaren dan er meer mogelijk is dan je denkt.

Stap voor stap werken aan verbetering

Mijn consulten zijn gebaseerd op complementaire therapieën aangevuld met mijn eigen ervaringen.

Wat ik bovenal belangrijk vind is, dat je veel meer kennis gaat krijgen over de natuurlijke werking van je lichaam. Dat er niets mis met je is. Deze kennis stelt je in staat de regie te pakken en andere keuzes te maken. Mijn doel is je stap voor stap verder te brengen. Je eigen regie te pakken over je chronische pijn, zonder afhankelijk van mij te worden.

Zullen we snel kennismaken?

klaar om de regie te pakken?

Online afspraak maken?

Testimonia

Mijn klanten zijn belangrijk voor mijn. Lees hier hoe ze mijn begeleiding hebben ervaren.

Kijkje in de praktijk?