Gratis voedingscheck

voedingsanalyse

Eten om pijn te verminderen, kan dat?

Krijg je pijn van te veel chips eten? Of drop? Het klinkt misschien een beetje vergezocht….eten om je pijn te verminderen. Toch liggen voeding en pijn minder ver uit elkaar, dan je misschien nu zou denken.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Simpel. Je houdt een aantal dagen een voedingsdagboek bij en daar ga ik mee aan de slag. Ik analyseer je voeding en geef je een uitgebreide feedback via ZOOM.

In deze 30 minuten geef ik antwoord op al jouw vragen, je krijgt tips, handvatten, zodat jij zelfstandig aan de slag kan gaan. Persoonlijk en op maat!

Top! Laten we snel aan de slag gaan.

Voedingsdagboek Downloaden

Je kunt hier gelijk het voedingsdagboek downloaden. Daarin ga je minimaal dagen opschrijven wat je eet. Probeer zo eerlijk mogelijk te zijn. Ik begrijp echt wel dat je uit de bocht kan vliegen, dat doe ik zelf ook namelijk 😉

Invullen Onderstaand formulier

Via onderstaande formulier kun je een afspraak met mij maken. Dat gaat via de mail. Wanneer we een datum hebben gepland, stuur ik je een uitnodiging voor een ZOOM sessie.

Persoonlijke feedback

Op het afgesproken tijdstip geef ik je een uitgebreide feedback op waar jij stappen kunt zetten om je eetpatroon aan te passen. Natuurlijk probeer ik ook gelijk je vragen te beantwoorden. Ik heb er in ieder geval al zin in!

Yes! Ik wil een afspraak!