Over mij

Dit verhaal gaat over mij, maar ook over jou. En bovenal gaat het over pijn. Nog specifieker: chronische pijnklachten. Want wanneer je pijn hebt, dan wil je niets liever dan manieren zoeken om van je pijn af te komen. Laat dat nou precies zijn waar ik goed in ben geworden, ook al was het in eerste instantie tegen wil en dank. Nu omarm ik het als mijn missie!

Mijn naam is Marike en ik help mensen die gebukt gaan onder hun chronische pijnklachten, zodat zij zo effectief en natuurlijk mogelijk kunnen herstellen van hun chronische pijnklachten.

Op de gebruikelijke hobbeltjes na ging het leven mij gemakkelijk af. Ik was lerares in het basisonderwijs, getrouwd en had inmiddels een leuk huis. Tijdens mijn eerste zwangerschap kreeg ik de eerste ommezwaai in mijn leven: ik zat na 4 maanden in een rolstoel in plaats van op een roze wolk. Niet helemaal de toekomst die ik voor ogen had, zal ik maar zeggen. Veel rugpijn, revalidatietrajecten, verkeerde diagnoses en natuurlijk van het kastje naar de muur gestuurd worden. Uiteindelijk bleek mijn pijn niet meer weg te gaan. Mijn leven stond op zijn kop en dat deed heel veel pijn! Hartenpijn. Ik heb heel veel tranen gelaten en ben heel boos geweest. Maar na een tijdje moest ik bekennen dat ik daarin niet wilde blijven hangen. Ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heb geprobeerd er nog iets van te maken. Kan het niet linksom, dan maar rechtsom!

Na een periode van gedeeltelijk herstel, heb ik mij omgeschoold tot natuurgeneeskundige, kruiden- en orthomoleculair therapeut. De combinatie van eigen baas zijn, thuis werken en een lijf die niet altijd goed mee werkt spraken mij aan.

Op pijnmedicatie reageerde ik niet goed. Daarom ben ik mijzelf gaan verdiepen in de natuurlijke manier om met pijn om te gaan. Zowel op lichamelijk, mentaal als op spiritueel niveau.

 

Mijn missie is om jou te helpen bij het zoeken naar de oorzaak van jouw pijnklachten. Inmiddels ben ik al mijn kennis en ervaringen gaan delen in mijn eigen praktijk. Ik hoop daarmee ook een inspiratiebron voor jou te zijn!

Ik ga je leren hoe jij jouw eigen lichaam helpt met een persoonlijk en effectieve pijnstrategie om met meer plezier en energie je leven weer op te pakken.

Een therapeut met een missie, dat ben ik ten voeten uit. Ik geloof dat we nog een wereld te winnen hebben wanneer we stoppen met symptoombestrijding en de oorzaak achter jouw pijn aanpakken. Door middel van een totaalaanpak met natuurlijke strategieën en systemen die met concrete resultaten.

Nieuwsgierig geworden?

Heb jij last van chronische pijnklachten? Ben je, net zoals ik, een doorzetter? Wil je eens van gedachten wisselen om te kijken wat er voor jou mogelijk is? Maak dan nu afspraak voor een GRATIS oriënterend gesprek. Wellicht dat mijn expertise jou verder kan helpen.

YES! Ik ik wil graag een Gratis Sessie!

 

Om spam te voorkomen ...