Gratis Tips

Van Pijn Naar Plezier

Welke kruiden helpen bij fibromyalgie?

Welke kruiden helpen bij fibromyalgie?

Wat werkt bij fibromyalgie? Heb jij niet even een kruidje? Pfff. Wanneer ik elke keer een kwartje krijg bij het beantwoorden van deze vraag was ik inmiddels miljonair 😉 De vraag lijkt zo simpel. Het antwoord daarop helaas niet. Eigenlijk is mijn tegenvraag: wil je symptoom bestrijding of een echte behandeling waarbij gezocht wordt naarLees meer overWelke kruiden helpen bij fibromyalgie?[…]

Keuze stress: Moet ik dit nu doen? – Leven met chronische pijn

Keuze stress: Moet ik dit nu doen? – Leven met chronische pijn

Keuze stress. Je herkent het vast wel. Mensen met chronische pijn lopen er niet mee te koop. Maar één van de eerste dingen waar je tegenaan loopt met chronische pijn is keuze stress. Je hebt immers vaak minder energie te besteden, maar alle taken blijven gewoon op je bordje liggen. Kortom: hoe verklein je jeLees meer overKeuze stress: Moet ik dit nu doen? – Leven met chronische pijn[…]